Tamplarie PVC:

       Produsele de tamplarie reprezinta o preocupare prioritara atunci cand vine vorba despre amenajarea locuintei sau a spatiului de lucru. In acest sens, cerintele au devenit din ce in ce mai exigente.

Ne dorim ca usile si ferestrele propriului camin sau birou sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si confort, dar in egala masura sa corespunda si exigentelor legate de design.

Consideram ca datorita experientei acumulate de-a lungul anilor am inteles exact care sunt astazi nevoile clientilor. Produsele noastre de tamplarie, respectiv usi, ferestre, balcoane, cabine, etc intrunesc toate conditiile de functionalitate, protectie antiefractie, confort termic si fonic intr-o gama completa de culori.

      Va punem la dispozitie si servicii de vopsitorie pentru profilele PVC. Avem paletare generoase de culori RAL astfel incat proiectele dumneavoastra de amenajare sa poata fi realizate intocmai cum le-ati imaginat.

Alegerea profilului pentru tamplarie este un pas important, intrucat acesta trebuie sa indeplineasca conditia esentiala de imbinare a proprietatii de izolare termica si fonica cu elemente de design. Sustinem proiectele dumneavoastra printr-o oferta cuprinzatoare de profile PVC precum: Salamander, Profilink, VivaPlast, etc. Profilele noastre de  tamplarie sunt disponibile in toate gradele de protectie termica, respectiv 3, 4,5 camere alb si color.

tamplarie

tamplarie

O tamplarie de calitate necesita o feronerie de calitate. Avem parteneriate de succes cu furnizori de incredere, precum: Roto, GU, Vorne.

Urmatorul pas important il constituie alegerea sticlei pentru tamplarire. Suntem pregatiti sa raspundem cerintelor dumneavoastra si va propunem atat geamul termopan ( doua foi sticla) cat si geamul tripan (trei foi sticla). Ambele se regasesc tipuri de geam se gasesc in diferite configuratii: Low-e, Reflexiv, Mat, Decorativ, Securizat, Duplex, etc.

Accesoriile pentru produsele de tamplarie nu trebuie neglijate, asadar va oferim:

  • Glafuri interioare din PVC albe sau color;
  • Pervaze exterioare din aluminiu albe sau color;
  • Plase insecte de diferite tipuri.

     Ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra, iar noi vom fi bucurosi sa va oferim consultanta si masuratori gratuite. In acest fel ne vom asigura ca veti primi toate informatiile necesare astfel incat proiectul dumneavoastra sa se realizeze asa cum l-ati dorit.