ROLETE DAY&NIGHT (ZEBRA):

Roletele textile pot inlocui cu succes sistemele de umbrire clasice, reprezentand totodata un element de design modern si minimalist.

Produsele de tip rolete day&night ( zebra) reprezinta o alegere extrem de inspirata intrucat imbina armonios proprietatile de umbrire cu cele de design.

Roletele textile day&night  reprezinta varianta cea mai moderna a roletelor textile. Cu un design desavarsit si o functionalitate unica, aceste  rolete reusesc sa raspunda celor mai exigente cerinte in materie de design.

Unicitatea acestui produs consta in existenta unei stofe cu doua texturi diferite, care  se ruleaza pe tub. Cele doua texturi au densitati diferite, una este semi-transparenta in timp ce a doua textura este opaca. Prin actionarea stofei si respectiv intercalarea celor doua texturi, se creaza un joc unic de lumini .

Rolete Day&Night

Sistemul specific pentru rolete textile day&night-zebra va ofera combinatii spectaculoase de umbrire a incaperilor. Prin suprapunerea fasiilor semi-transparente obtineti un ambient placut, cald si luminos. Prin suprapunerea celor opace obtineti un climat intim si discret.

Puteti regla cantitatea de lumina ce patrunde in interior prin actionarea lantisorului pana la combinatia dorita intre fasiile orizontale.

Datorita sistemul inovator de actionare si stofelor cu tesaturi deosebite, roletele day&night-zebra sunt destinate atat stilului clasic cat si celui modern si mai ales celui non-conformist.

Roletele day&night pot fi standard, cu sine de ghidare ( prin care culiseaza materialul) sau casetate.

In ceea ce priveste sistemul de prindere, roletele pot fi de mai multe feluri. Se pot aplica pe tamplarie,  prinse cu cleme pe tamplarie ( fara a gauri tamplaria) sau prinse in tavan. Mecanismele si accesoriile pot fi albe sau colorate. Acestea sunt discrete iar actionarea se face foarte usor cu lantisor, ceea ce le confera aspectul practic.

Alegerea unor astfel de rolete va va ajuta sa decorati cu stil si eleganta o incapere. Moderne si extrem de practice, roletele day&night vor fi “produsul vedeta” in orice tip de incapere.

Va asteptam in showroom-ul nostru pentru a va prezenta functionalitatea unica a roletelor day&night. Suntem convinsi ca veti gasi in catalogul nostru tesaturile si culorile preferate astfel incat spatiul dumnavoastra sa capete un aspect desavarsit.