Rulouri exterioare de aluminiu:

Pentru o mai buna calitate a vietii va propunem rulourile exterioare de aluminiu. Materiile prime sunt de provenienta Europeana iar beneficiile lor sunt de lunga durata.Rulourile din aluminiu respecta cu strictete un raport calitate-pret corect si echitabil.

Produsele de tip rulouri exterioare de aluminiu sunt solutia ideala pentru modernizarea cladirilor sau pentru proiectele noi.

Rulourile exterioare de aluminiu au beneficii multiple si incontestabile. Datorita lamelei cu spuma poliuretanica in interior, sistemele de rulouri asigura o izolatie termica deosebita. In timpul iernii veti beneficia  de economie la costurile de incalzire datorita reducerii pierderilor de caldura. Acestea  ofera protectie si un climat corespunzator in interior chiar si in timpul verii.

Sporirea gradului de protectie antiefractie reprezinta un alt avantaj demn de luat in seama. In functie de destinatia lor, rulourile exterioare de aluminiu pot fi pentru ferestre, usi de acces, usi de garaj. Miscarea lor se face in plan vertical, manual sau electric. Actionarea manuala se poate face cu pamblica, snur sau manivela, iar cea electrica se poate face cu buton, buton cu cheie sau telecomanda.

Va putem furniza acest tip de produs intr-o gama variata de culori precum si imitatii de lemn (stejar auriu, mahon, wenge, etc). Totodata acestea pot fi accesorizate cu plase de insecte tip rulou. In functie de detaliile tehnice ale tamplariei, se pot asocia si cu alt tip de plase de insecte.

Rulouri exterioare

Se pot monta aplicate pe tamplarie sau suprapozate in cazul cladirilor noi sau in curs de renovare.

Datorita faptului ca rulourile exterioare sunt expuse fenomenelor meteo extreme, aluminiu reprezinta o garantie a calitatii si durabilitatii in timp.

Daca doriti achizitionarea unor sisteme de rulori doar pentru necesitati de umbrire va putem recomanda si rulourile exterioare de PVC.

Va asteptam cu mult interes in showroom-ul pentru a va prezenta toate tipurile de lamele si culori precum si produse finite. Cu siguranta calitatea, avantajele si eleganta acestora va vor convinge ca reprezinta cea mai insiprata alegere.