Jaluzele lemn:

Amenajarea unui spatiu cu produse tip  jaluzele lemn reprezinta fara indoiala cea mai inspirata alegere pentru a obtine eleganta absoluta.

Cu un design desavarsit si o eleganta aparte, jaluzelele din lemn sunt considerate “produsul vedeta” in materie de umbrire interioara. Se incadreaza perfect in proiectele de amenajare unde cerintele legate de design sunt dintre cele mai exigente.

Jaluzele lemn

Lamelele sunt fabricate din lemn stratificat, din tei canadian, prelucrat intr-o multitudine de nuante. Astfel se pot obtine decoruri in culori calde, ce contureaza un aspect boem si un ambient clasic. Totodata culorile proeminente, in tonuri mai reci, incadreaza interiorul  intr-un stil modern, cu tenta luxurianta. Finetea accesoriilor si finisajele extrem de delicate completeaza profilul unui sistem de umbrire unic si incontestabil superior .

Pe langa proprietatile legate de design, produsele de tip jaluzele lemn au si proprietati remarcabile de umbrire a spatiilor interioare. Va propunem doua variante de lamele pentru jaluzelele din lemn, urmand ca dumneavostra sa o alegeti pe cea potrivita.

O prima varianta este cea cu lamela de 25 mm. Acesta reprezinta o alegere potrivita pentru jaluzele cu inaltimi mari, intrucat lamela ingusta creeaza un aspect minimalist. Prinderea se poate realiza atat pe tamplarie, cat si in tavan sau in perete. Actionarea se face foarte usor cu ajutorul unei tije din lemn prin intermediul careia se rotesc lamelele in functie de luminozitatea dorita. Cu ajutorul unui snur se actioneaza in plan vertical, astfel incat le puteti ridica sau cobori pana la pozitia dorita. Pentru a obtine jocuri cromatice desavarsite, scarita textila care sustine lamelele si snurul de actionare pot avea culori diferite fata de lamelele jaluzelei.

Cea de-a doua varianta este cea cu lamela de 50 mm. Prin prisma latimii lamelei, acest tip de jaluzele lemn se incadreaza perfect in decorurile Vintage. Prinderea se poate realiza in tavan sau in perete. De aceasta data prinderea nu se mai poate realiza pe tamplarie din cauza sistemului mai robust de prindere. Astfel se pot intampina dificultati in deschiderea ferestrelor sau a usilor. Actionarea se face foarte usor cu ajutorul a doua snururi. Unul actioneaza in plan vertical pentru ridicarea sau coborarea lamelelor, functie de pozitia dorita. Prin intermediul celui de-al doilea, se pot roti lamelele in functie de luminozitatea necesara. Pentru a obtine jocuri cromatice de efect, scarita textila,snurul de actionare si panglica pot avea culori diferite fata de lamelele jaluzelei.

Va oferim si servicii de personalizare pentru produsele de tip jaluzele lemn. Astfel puteti insera imagini, peisaje, sau alte desene in functie de proiectul dumneavoastra de amenajare.

Va asteptam cu mult interes in showroom-ul nostru pentru a va prezenta toate tipurile de jaluzele din lemn enumerare mai sus. Cu siguranta eleganta desavarsita a acestora va va convinge ca reprezinta cea mai insiprata alegere.