Rulouri, jaluzele, copertine, usi de garaj, grilaje:

Rulouri exterioare de aluminiu:

Pentru o mai buna calitate a vietii va propunem rulourile exterioare de aluminiu. Produse cu materii prime de origine Europeana va garantam beneficii de durata la un pret corect.

Produsele de tip rulouri exterioare de aluminiu sunt solutia ideala pentru modernizarea cladirilor sau pentru proiectele noi.

Rulouri transparente:

Va propunem un sistem inovativ si eficient de protejare a spatiului dumneavoastra exterior – Rulouri transparente.

Prin montarea acestor rulouri puteti prelungii timpul petrecut afara. Fie ca este vorba de ploaie, vant sau temperaturi mai scazute, rulourile va protejeaza cu succes spatiul exterior.

Jaluzele de exterior:

Daca doriti unul din cele mai eficiente si versatile sisteme de umbrire exterioare puteti sa optati pentru jaluzele de exterior.

Datorita lamelelor reglabile la diferite unghiuri puteti obtige gradul dorit de lumina solara in incapere.

Copertine si pergole:

Pentru terasa sau gradina dumneavoastra modalitatile cele mai practice de umbrire , cu aspect frumos si cu o utilitate deosebita in zilele calduroase sau ploioase sunt copertinele si pergolele  . Puteti alege din 20 de modele si o varietate de 200 de stofe.

Usi de garaj:

Usile de garaj sunt o alegere care trebuie sa imbine designul functional, aspectul vizual si utilitatea practica. Pentru ca vrem sa fim un partener de nadejde pentru dumneavoastra va oferim doua modele de usi de garaj: sectionale si tip rulou.

Grilaje metalice:

Produsele de tip grilaje metalice, au fost, sunt si vor ramane una din cele mai eficiente modalitati de protectie antiefractie. Fie ca sunt fixe sau mobile di-au dovedit de-a lungul timpului eficienta. Acum puteti opta pentru un grilaj clasic (fier) sau unu mai modern (otel galvanizat) dupa preferintele si nevoile dumneavoastra.

Pentru orice produs de tipul rulouri, jaluzele, copertine, usi de garaj, grilaje ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra. Vom fi bucurosi sa va oferim consultanta si masuratori gratuite. In acest fel ne vom asigura ca veti primii toate informatiile necesare astfel incat proiectul dumneavoastra sa se realizeze asa cum l-ati dorit.

Rulouri, jaluzele, copertine, usi de garaj, grilaje