Jaluzele verticale:

Produsele de umbrire de tip jaluzele verticale reprezinta o alegere foarte buna atunci cand vine vorba despre amenajarea ferestrelor si usilor.

Jaluzelele verticale fac parte din gama sistemelor clasice de umbrire. Au trecut insa cu succes proba timpului si se incadreaza perfect si astazi in proiectele de amenajare.

Reprezinta solutia ideala atat pentru umbrirea birourilor sau a salilor de conferinte cat si pentru propriul camin.

Jaluzele verticale
Sunt foarte potrivite pentru umbrirea spatiilor mari (latimi mari) dar si pentru spatii unde sunt proiectate forme curbe sau oblice. Actionarea acestora se face foarte usor cu ajutorul unui snur. Prinderea se poate face in doua modalitati, respectiv in tavan sau (cu ajutorul unor console) pe perete..

Jaluzelele verticale sunt foarte comode si reusesc sa imbine cu succes elementele practice cu cele de design. Unicitatea acestui sistem de umbrire consta in faptul ca permite alaturarea mai multor culori intr-un singur produs. Se pot creea  diferite jocuri de culori prin alternarea lamelelor in nuantele preferate. Puteti obtine astfel un design interior original si inedit.

Stofele pentru jaluzele verticale sunt de diferite texturi si imprimeuri. In ceea ce priveste texturile, stofele sunt clasificate functie de densitatea materialului.

Va propunem atat stofe semi-opace cat si stofe de tip black-out. Acestea din urma au proprietatea de a umbri total incaperea si creaza astfel un spatiu intim si discret. Cu privire la imprimeuri gama noastra cuprinde stofe simple, stofe cu imprimeuri discrete dar si stofe cu imprimeuri complexe.

Va propunem atat lamelele clasice de 127 mm cat si pe cele moderne de 89 mm. Asadar dumneavoastra puteti alege varianta optima pentru propriul proiect de amenajare.

Toate stofele pentru jaluzele verticale din cataloagele noastre sunt de calitate si sunt tratate antistatic. Asadar sunt potrivite si pentru persoanele alergice. Datorita acestui tratament, jaluzelele verticale sunt foarte usor de intretinut. Se curata foarte usor cu ajutorul unei lavete obisnuite pentru curatare.

Pentru spatii precum spitale, farmacii, laboratoare, bucatarii, etc va oferim varianta de jaluzele verticale cu lamela din material PVC. Acest tip de material are o textura specifica, (lamelele pot fi dezinfectate), omologata pentru spatii unde trebuie sa se desfasoare activitatii din domeniul sanitar,horeca, etc.

Ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra, iar noi vom fi bucurosi sa va oferim consultanta si masuratori gratuite. In acest fel ne vom asigura ca veti primi toate informatiile necesare astfel incat proiectul dumneavoastra sa se realizeze asa cum l-ati dorit.