Contact :

Folosind formularul de contact primiti in cel mai scurt timp raspunsul la solicitarea dumneavoastra.

Suntem onorati sa ne impartasiti proiectele dumneavoastra si dorim sa va asiguram ca fiecare solicitare este importanta pentru noi. Vom trata cu responsabilitate si promptitudine cerintele exprimate de dumneavoastra si va vom transmite solutii tehnice eficiente.

Ne ajuta daca ne impartasiti cat mai multe detalii legate de produsele pe care le doriti, astfel incat sa va putem furniza mai multe solutii.

DE CE TOCMAI  NOI?

  • Pentru ca ne pasa si pentru ca punem pasiune in toate proiectele in care ne implicam;
  • Pentru ca principala noastra prioritate este grija pentru client si multumirea acestuia;
  • Pentru ca suntem talentati, ambitiosi si responsabili fata de angajamentele pe care ni le luam;
  • Pentru ca suntem pozitivi, comunicativi, respectuosi si prietenosi;
  • Pentru ca ne dorim sa construim parteneriate pe termen lung cu dumneavoastra;
  • Pentru ca ne place sa comunicam cu dumneavoastra astfel incat sa va putem intelege nevoile;
  • Pentru ca promptitudinea si disciplina sunt unele dintre punctele noastre forte si ne respectam intotdeauna termenele contractuale;
  • Pentru ca ne straduim sa gasim solutii tehnice pentru orice problema care se incadreaza in aria noastra de produse;

Va asteptam cu mult interes in showroom-ul nostru pentru a ne cunoaste mai bine. Am muncit cu drag si am realizat o multime de produse finite pe care le-am asezat frumos in spatiul de prezentare.

Ne-am pregatit si cu multe mostre si paletare generoase de materiale si culori astfel incat sa gasiti la noi tot ceea ce va doriti.

Stim insa, ca orice produs are nevoie si de o  prezentare tehnica temeinica. In acest sens inginerii nostri sunt pregatiti sa va intampine si sa va raspunda la toate intrebarile legate de produsele solicitate.

Mai stim si ca un sfat legat de alegerea stofelor sau a culorilor va poate fi de bun augur. De aceea lasam preocuparea cu designul in sarcina colegelor noastre. Suntem convinsi ca va vor impartasi cu entuziasm pasiunea lor pentru frumos si impreuna vom face alegeri reusite.

Contact ABS Home Confort

Contact ABS Home Confort

Solicitarea Dumneavoastra