Copertine si pergole:

Pentru terasa sau gradina dumneavoastra modalitatile cele mai practice de umbrire, cu aspect frumos si cu o utilitate deosebita in zilele calduroase sau ploioase sunt copertinele si pergolele. Puteti alege dintre 20 de modele si o varietate de 200 de stofe. Toate componentele metalice ale copertinelor sunt realizate din aluminiu vopsit electrostatic. Stofele prezinta protectie UV si au peste 10 ani perioada de garantie.

Copertine

Copertine retractabile

Produsele de tip copertine reprezinta o optiune eleganta si practica atunci cand vine vorba de umbrirea spatiului exterior.

Copertinele cu brate retractabile sunt recomandate pentru orice tip de terasa. Avantajul lor este ca se pot adapta oricarui spatiu datorita latimilor si proiectiilor.Ele pot fi realizate intr-o gama personalizata de dimensiuni in functie de specificatiile proiectului dumneavoastra. Totodata o alta caracteristica a lor este faptul ca, nu restrictioneaza accesul in aria acoperita de ele. Pot fi simple, cu tabla de acoperire, casetate, cu sau fara senzor de vant si ploaie.  Actionarea lor poate fi manuala sau electrica cu buton sau telecomanda.

Copertinele pentru ferestre pot fi cu brate basculante sau tip rulou (roleta exterioara). Avantajul acestora (cu brate basculante) este ca permit accesul controlat al luminii in incapere. Datorita miscarii de 170 grade rotatie a bratelor, luminozitatea poate fi reglata optim de la zero umbrire la total umbrire. Copertinele tip rulou (roleta exterioara) se actioneaza in plan vertical pe toata inaltimea ferestrei. Actionarea lor se poate face manual sau electric cu buton sau telecomanda.

Copertinele pentru gradina au marele avantaj ca nu trebuie fixate in perete. Datorita picioarelor cu care sunt prevazute, pot fi fixate in beton. Actionarea lor este electrica cu telecomanda.

Produsele de tip pergola sunt sisteme de umbrire de exterior. Ele pot fi de sine statatoare, avand structura de sustinere proprie sau pot fi montate in perete. Sunt recomandate pentru suprafete mari si pot fi prevazute cu pereti. Astfel se poate realiza o protectie completa fata de vant, ploaie sau soare, confortul fiind garantat. Se pot actiona manual sau electric cu telecomanda putand fi prevazute si cu senzori de ploaie, soare, vant.

Ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra, iar noi vom fi bucurosi sa va oferim consultanta si masuratori gratuite. Ne vom asigura ca veti primi toate informatiile necesare astfel incat proiectul dumneavoastra sa se realizeze asa cum l-ati dorit.