Jaluzele orizontale:

Produsele de tip jaluzele orizontale reprezinta o alegere extrem de inspirata atunci cand vine vorba despre umbrirea unui spatiu.

Desi fac parte din categoria sistemelor clasice de umbrire, jaluzelele orizontale din aluminiu au trecut cu succes proba timpului. Sunt foarte practice si imbina armonios proprietatile de umbrire cu cele legate de design.

Reprezinta solutia ideala pentru umbrirea suprafetelor vitrate din incaperi precum birouri, sali de conferinta dar si pentru propriul camin.

Jaluzele orizontale

Va propunem doua variante de modele de jaluzele orizontale aluminiu. Dumneavoastra o veti alege pe cea care se integreaza cel mai bine in proiectul de amenajare. Prima varianta este cea clasica, modelul Standard, care se preteaza foarte bine pentru confectiile fixe.

Cea de-a doua varianta este una mai moderna, aparuta din dorinta de a imbunatati sistemul clasic. Sistemul ISSOLINE aduce elemente de noutate atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al functionalitatii. Jaluzelele orizontale tip ISSOLINE au un design minimalist si modern si confera un aspect ingrijit suprafetelor vitrate. Sistemul de prindere se aplica pe tamplarie. Astfel lamelele culiseaza doar pe suprafata dintre baghetele geamului, respectiv pe sticla propriu-zisa. Asadar in momentul in care fereastra/usa este in pozitie batanta, lamelele nu se indeparteaza de confectie. Se evita astfel producerea unor zgomote neplacute. Sistemul de prindere ISSOLINE este mai delicat decat cel standard si nu restrictioneaza deschiderea ferestrei sau a usii.

Actionarea se face facil cu ajutorul unei tije transparente prin intermediul careia se rotesc lamelele in functie de luminozitatea dorita. Cu ajutorul unui snur se actioneaza in plan vertical, astfel incat le puteti ridica sau cobori pana la pozitia dorita.

In ceea ce priveste lamelele, va oferim atat dimensiunea standard de 25 mm cat si dimensiunea mai ingusta, de 16 mm.

O caracteristica importanta pentru jaluzelele orizontale din aluminiu o reprezinta diversitatea texturilor si a culorilor. Asadar, ele pot fi intregrate foarte usor in proiectele de amenajare, intrucat paletarul noastru este foarte generos. Lamelele pot fi mate, lucioase, din imitatie de lemn sau perforate, acestea din urma fiind foarte moderne.

Profilul si accesoriile ( sistemul de prindere din partea de sus, bara inferioara, sforile de sustinere si actionare) pot avea diferite culori. Va propunem atat varianta profilului in culoarea lamelelor cat si intr-o alta culoare. Astfel puteti sa obtine jocuri cromatice de efect.

Produsele de tip jaluzele orizontale aluminiu mai au avantajul de a nu reprezenta o investitie costisitoare. Prin alegerea acestui sistem de umbrire, puteti obtine un spatiu  décorat elegant cu un buget rezonabil.

Va asteptam cu mult interes in showroom-ul nostru pentru a va prezenta cele doua sisteme de jaluzele orizontale, Standard si ISSOLINE. Cu siguranta, varietatea culorilor si a texturilor va vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi.