Jaluzele de exterior:

Daca doriti unul dintre cele mai eficiente si versatile sisteme de umbrire exterioare puteti sa optati pentru jaluzele de exterior.

Datorita lamelelor reglabile la diferite unghiuri puteti obtine gradul dorit de lumina solara in incapere.

Astfel puteti avea luminozitate maxima cu lamelele pozitionate paralel cu solul. O luminozitate mai scazuta, pana la aproape intuneric se obtine cu lamelele pozitionate perpendicular pe sol.

Exista mai multe modele de jaluzele exterioare, ce se diferentieaza dupa forma sau marimea lamelei. Astfel va propunem urmatoarele tipuri si modele:

  • Jaluzele C80 – au lamela in forma literei C si o latime de 80mm.

Sunt prevazute cu sine de ghidare si se monteaza sub tencuiala sau cu tabla de acoperire. Actionarea lor se face standard, manual cu manivela si optional electric cu buton sau telecomanda.

  • Jaluzele Z90 – au lamela in forma literei Z si o latime de 90mm.

Sunt cel mai recomandat model de jaluzele exterioare.  Miscarea in plan vertical se realizeaza pe sine de ghidare. Rezista la vanturi de pana la 80km/h si asigura o etanseitate sporita datorita lamelei Z. Se monteaza sub tencuiala sau cu tabla de acoperire.

Actionarea lor se realizeaza standard, manual cu manivela sau optional electric cu buton sau telecomanda.

  • Jaluzele EXT50 – au lamela in forma literei C si o latime de 50mm.

Se pot monta atat la interior cat si la exterior. Actionarea lor se face standard, manual cu snur si optional electric cu buton sau telecomanda.

Jaluzele de exterior

Toate tipurile de jaluzele exterioare pot avea actionare multipla cu un singur motor (maxim 4 jaluzele la un buton). Optional se pot monta senzori de soare sau de vant.

Pentru orice model de jaluzele va punem la dispozitie paletare generoase de culori. Puteti alege culoarea care se potriveste cel mai bine cu fatada cladirii dumneavoastra.

Ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra, iar noi vom fi bucurosi sa va oferim consultanta si masuratori gratuite. In acest fel ne vom asigura ca veti primi toate informatiile necesare astfel incat proiectul dumneavoastra sa se realizeze cum l-ati dorit.