Grilaje metalice:

Produsele de tip grilaje metalice au fost, sunt si vor ramane una din cele mai eficiente modalitati de protectie antiefractie. Fie ca sunt fixe sau mobile si-au dovedit de-a lungul timpului eficienta. Acum puteti opta pentru un grilaj clasic (fier) sau unu mai modern (otel galvanizat) dupa preferintele si nevoile dumneavoastra.

Grilajele metalice fixe sunt destinate in general locuintelor, pentru protejarea usilor si ferestrelor. Ele pot fi confectionate din bare de otel, din teava rectangulara sau rotunda. De asemenea pot avea diverse modele constructive si pot fi vopsite in orice culoare RAL.  Unul din avantaje este ca permit patrunderea luminii prin fereastra pe care o protejeaza.Astfel asigura o buna vizibilitate la interior dar blocheaza in totalitate accesul. Se pot monta aplicat pe tamplarie, in interiorul glafului sau pe zidul exterior cu suruburi, dibluri sau la nevoie sudat. Daca locuiti la demisol, parter sau la etaje inferioare grilajele sunt intotdeauna o optiune serioasa in materie de securitate.

Grilaje metalice mobile

grilaje metalice mobile

Grilajele metalice mobile sunt destinate mai ales spatiilor comerciale, parcarilor, delimitarii spatiilor interioare, vitrinelor de magazine. Actionarea lor se realizeaza electric cu motor si arcuri de torsiune. Punerea lor in miscare se poate face din buton cu cheie, buton simplu sau telecomanda din interior sau din exterior.  Sunt confectionate din otel galvanizat intr-o gama variata de modele:

  • tip caramida,
  • tip romb,
  • cu lamela plina,
  • cu lamela perforata.

Un alt avantaj al grilajelor metalice il reprezinta faptul ca asigura transparenta, nu obstructioneaza vederea dar opreste accesul. Se monteaza la interior, la exterior sau in interiorul glafului cu prindere in tavan sau in perete.Se pot livra in culoarea otelului galvanizat (standard) sau vopsite in orice culoare RAL (optional).

Ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra, iar noi vom fi bucurosi sa va oferim consultanta si masuratori gratuite. Ne vom asigura ca veti primi toate informatiile necesare astfel incat proiectul dumneavoastra sa se realizeze asa cum l-ati dorit.