Rolete textile, Rolete day&night, Jaluzele:

Rolete textile:

Roletele textile pot inlocui cu succes sistemele de umbrire clasice. Ele reprezinta totodata un element de design modern si minimalist.

Produsele de tip rolete textile reprezinta o alegere extrem de inspirata intrucat imbina armonios proprietatile de umbrire cu cele de design.

ROLETE DAY&NIGHT (ZEBRA):

Roletele textile day&night  reprezinta varianta cea mai moderna a roletelor textile. Cu un design desavarsit si o functionalitate unica, aceste  rolete reusesc sa raspunda celor mai exigente cerinte in materie de design.

Alegerea unor astfel de rolete va va ajuta sa decorati cu stil si eleganta o incapere. Moderne si extrem de practice, roletele day&night vor fi “produsul vedeta” pentru orice tip de incapere.

rolete textile, rolete day&night, jaluzele

Jaluzele verticale :

Jaluzelele verticale fac parte din gama sistemelor clasice de umbrire. Au trecut insa cu succes proba timpului si se incadreaza perfect si astazi in proiectele de amenajare.

Reprezinta solutia ideala atat pentru umbrirea birourilor sau a salilor de conferinte cat si pentru propriul camin.

Jaluzele orizontale din aluminiu:

Va propunem doua variante de modele de jaluzele orizontale aluminiu. Dumneavoastra o alegeti pe cea potrivita. Prima varianta este cea clasica, modelul Standard, care se preteaza foarte bine pentru confectiile fixe.

Cea de-a doua varianta este una mai moderna, aparuta din dorinta de a imbunatati sistemul clasic. Sistemul ISSOLINE aduce elemente de noutate atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al functionalitatii.

Jaluzele lemn:

Amenajarea unui spatiu cu produse tip  jaluzele lemn reprezinta fara indoiala cea mai inspirata alegere pentru a obtine eleganta absoluta.

Cu un design desavarsit si o eleganta aparte, jaluzelele din lemn sunt considerate “produsul vedeta” in materie de umbrire interioara. Se incadreaza perfect in proiectele de amenajare unde cerintele legate de design sunt dintre cele mai exigente.

Roman Shade:

Un sistem de umbrire ce da eleganta in forma clasica si asigura o umbrire eficienta cu stil. Ele imbina eleganta unei draperii cu utilitatea unei jaluzele. Le puteti asorta cu mobilierul, covorul, parchetul sau orice alt lucru din incapere. Efecte de senzatie se po obtine alegand storurile ca fiind pata de culoare ai camerei.

Fie ca optati pentru rolete textile, rolete day&night, jaluzele, efectele practice si de design sunt garantate prin multitudinea  de modele, culori si texturi pe care o oferim.

Va asteptam cu mult interes in showroom-ul pentru a va prezenta toate tipurile de jaluzele din lemn enumerare mai sus. Cu siguranta eleganta desavarsita a acestora va va convinge ca reprezinta cea mai insiprata alegere.