Rulouri transparente:

Va propunem un sistem inovativ si eficient de protejare a spatiului dumneavoastra exterior – Rulouri transparente.

Prin montarea acestor rulouri puteti prelungi timpul petrecut afara. Fie ca este vorba de ploaie, vant sau temperaturi mai scazute, rulourile va protejeaza cu succes spatiul exterior. Se produc la dimensiuni personalizate, astfel incat sa se potriveasca perfect spatiului dumneavoastra. Transparenta perfecta asigura vizibilitate excelenta si protectia dorita.

Rulourile noastre sunt produse cu materiale de calitate superioara. Folia de PVC este rezistenta la zgarieturi si raze UV, pastrandu-si astfel proprietatile pentru mult timp. Laturile ruloului sunt dublate pentru a creste rezistenta acestuia. Tubul pe care se ruleaza este din aluminiu, deci este non-coroziv.

La partea inferioara ruloul  este prevazut cu o greutate (teava de metal) si cu doua sisteme de prindere tip carlig. Cu ajutorul acestor carlige ruloul se blocheaza in pozitia coborat. Prin tensionare cu ajutorul sistemului de actionare se obtine o suprafata perfect neteda. Se actioneaza manual cu manivela foarte usor si comod.

Pentru zonele in care doriti protectie semipermanenta, va propunem folia cu capse si bride. Produsa la dimensiuni exacte, se monteaza in locul dorit si se fixeaza perimetral cu ajutorul bridelor mobile. La nevoie folia se poate inlatura usor eliberandu-se bridele. Foliile cu capse si bride pot fi prevazute cu deschideri cu fermoar. Puteti crea astfel locuri de acces utile oriunde aveti nevoie de ele.

rulouri transparente

Alegand acest sistem, va veti putea bucura in orice anotimp de mediul exterior impreuna cu prietenii si familia.

Pentru a va putea face o cotatie de pret va rugam sa ne furnizati dimensiunile dorite. De asemenea, ne ajuta daca ne transmiteti si cateva detalii legate de amplasare.

Ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra, iar noi vom fi bucurosi sa va oferim consultanta si masuratori gratuite. Ne vom asigura ca veti primi toate informatiile necesare astfel incat proiectul dumneavoastra sa se realizeze asa cum l-ati dorit.