Roman Shades:

Roman shades sau storurile romane, in diferite nuante si texturi sunt alegerea potrivita pentru a conferi spatiului un aspect cochet.

Acestea imbina eleganta unei draperii cu utilitatea unei jaluzele. Le puteti asorta cu mobilierul, covorul, parchetul sau orice alt lucru din incapere. Efecte de senzatie se pot obtine alegand storurile ca fiind pata de culoare a camerei.

Materialele folosite la fabricare storurilor romane sunt textile tesute, in special bumbac, matase, catifea. Totodata nu sunt ocolite nici materialele sintetice mai moderne. Stofele se intretin usor, sunt detasabile si se curata cu un minim efort.

Storurile textile pot umbri total sau partial, in functie de gradul de opacitate al materialului folosit.Daca doriti, la comanda, se pot fabrica si diferite imprimeuri.

Modul de functionare este similar „acordeonului” pe verticala, iar pliurile pot avea diferite marimi. Se pot monta aplicat pe perete, pe tamplarie sau in tavan.

Se  actioneaza manual cu ajutorul unui lantisor sau a unui snur. Pentru cele de dimensiuni mai mari se poate opta si pentru actionare electrica cu buton sau telecomanda. Actionarea electrica aduce un confort sporit in exploatare si un efect vizual deosebit.

Roman Shades

Mecanismele de actionare nu sunt la vedere, aspect ce  contribuie la estetica acestui produs.

Din cauza materialelor folosite si a manoperei de productie, storurile romane nu sunt produse ieftine, dar rezultatele estetice obtinute compenseaza acest neajuns. Aceleasi motive conduc si la un termen de livrare mai lung decat in cazul celorlalte sisteme de umbrire.

Pentru a avea o imagine exacta a acestui produs, va invitam in showroomul nostru unde il puteti vedea expus in mai multe modele.

Ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra, iar noi vom fi bucurosi sa va oferim consultanta si masuratori gratuite. In acest fel ne vom asigura ca veti primi toate informatiile necesare astfel incat proiectul dumneavoastra sa se realizeze asa cum l-ati dorit.