PROMOTIE PLASE DE INSECTE – PROMOTIA LUNII :

Va oferim preturi incepand de la 35 ron/buc campania ” Promotie Plase de insecte”.

Plasele de insecte reprezinta fara indoiala un accesoriu indispensabil atat pentru tamplaria PVC cat si pentru tamplaria din aluminiu.

Optiunea pentru plase de insecte reprezinta o consecinta fiereasca a dorintei de a ne proteja de disconfortul creat de invazia insectelor.

Va propunem mai multe modele de plase insecte, atat modelele clasice cat si pe cele moderne, urmand ca dumneavoastra sa il alegeti pe cel care se incadreaza in propriul proiect de amenajare.

promotie plase de insecte

Mai puteti beneficia de Vouchere sau Cadouri Surpriza daca comandati plase insecte in luna aprilie. Pentru a afla despre ce este vorba, va invitam sa parcurgeti rapid povestea lui “Promo Corner”.

“Promo Corner” a fost creat din dorinta de a ne rasplati clientii pentru interesul acordat produselor noastre. Ne dorim nespus de mult sa stiti ca principalul nostru obiectiv este preocuparea continua pentru multumirea clientilor nostri.

Venim in intampinarea celor de mai sus cu o campanie unica, dinamica si atractiva  de promotii.

Va prounem sa participati alaturi de noi la Jocul Promo Corner, care se desfasoara dupa urmatoarele caracteristici:

  • In fiecare luna, “Promo Corner” isi propune sa gazduiasca cate un produs pentru care va oferim diferite variante de promotii.
  • Daca aveti nevoie de produsul aflat pe parcusul unei luni in Promo Corner, dar intr-o alta perioada de timp ( diferita fata de perioada reducerii ) trimiteti-ne un e-mail prin formularul de contact in care sa ne specificati cand v-ati propus achizitionarea produsului. Noi vom retine formularul dumneavoastra si vom avea grija sa va contactam in perioada in care v-ati propus sa va ocupati de proiectul dorit .Tot atunci va vom impartasi si “Cadoul Surpiza” pe care vi l-am pregatit. Insa pentru a beneficia de “Cadoul Surpriza” trebuie sa ne trimiteti obligatoriu cererea dumneavoastra despre produs DOAR in perioada in care acesta se afla in “Promo Corner”.

 

Exemplu: In luna aprilile gasiti in ”Promo Corner” produsul : Jaluzele lemn. Doriti acest produs insa va propuneti sa il achizitonati in luna octombrie, cand nu mai este la promotie. Daca ne spuneti acest lucru prin formularul de contact in luna aprilie ( perioada de promotie), noi va contactam la inceputul lunii octombrie si va transmitem oferta de pret. Totodata veti primii si “Cadoul Surpriza” ( poate consta in voucher de reducere, accesoriu cadou, etc)

Daca achizitionati produsul aflat in “Promo Corner” si imparatasiti experienta placuta si cu rudele, prietenii sau vecinii dumneavoastra pueti castiga un Voucher Cadou. Pentru acest voucher trebuie insa sa indepliniti urmatoarele:

  • Sa achizitionati produsul aflat in “Promo Corner” in perioada lui de promotie;
  • Sa ne recomandati si altor persoane si sa existe minimum o alta comanda ferma venita ca urmare a recomandarilor dumneavoastra . Aceasta comanda venita din partea cunoscutilor dumneavoastra poate sa vizeze orice produs din gama noastra. Trebuie doar sa se incadreze in perioada de timp a promotiei produsului pe care l-ati comandat dumneavoastra.
  • Voucherul cadou poate fi folosit intr-o perioada de 12 luni pentru orice produs din gama noastra. Il puteti folosi dumneavoastra sau il puteti face cadou unei persoane dragi.

Exemplu: In luna Aprilie gasiti in “Promo Corner” plase de insecte. Dumneavoastra achizitionati acest produs pe parcursul perioadei lui de promotie. Tot in luna Aprilie primim inca o comanda ferma din partea vecinilor dumneavoastra pentru rolete textile. Asadar dumneavoastra primiti un voucher cadou pe care il puteti folosi pana in luna Aprilie a anului urmator pentru orice produs din gama noastra.

Va asteptam sa beneficiati de campania noastra : Promotie Plase de insecte .