Geamuri si oglinzi:

Oferim clientilor nostri o gama completa de oglinzi pentru casa, baie, sali de sport, etc. Oglinzile reprezinta un accesoriu indispensabil si imbina utilitatea cu designul in orice spatiu. Noi va oferim solutii personalizate astfel incat sa satisfacem in totalitate cerintele dumneavoastra.

 Va putem oferii oglinzi de 3mm sau 4mm:

oglinzi

Oglinzi in rama

  • simple sau in rama,
  • gaurite,
  • slefuite,
  • personalizate dupa cerintele dumneavoastra.

Totodata o solutie eleganta pentru orice spatiu este sticla colorata aplicata, ce inlocuieste cu succes faianta sau alt fel de placare a peretelui. Are un aspect spectaculos si o mare utilitate practica. Usurinta mare in intretinere reprezinta un alt motiv pentru care sticla colorata aplicata este intotdeauna alegerea perfecta. Ea poate fi vopsita in orice culoare RAL , colantata personalizat, sablata.Placari sticla

Pentru a fi un furnizor complet de sticla avem in portofoliu si geamuri securizate, duplex, usi de sticla, compartimentari sticla, etc. Daca aveti de inlocuit un geam, o oglinda sau daca aveti un proiect personalizat, asteptam 0 solicitare din partea dumneavoastra. Va punem la dispozitie cei 12 ani de experienta in domeniu astfel incat calitatea sa fie garantata.

        Ne puteti transmite solicitarea dumneavoastra, iar noi vom fi bucurosi sa va oferim consultanta, masuratori si montaj gratuit. In acest fel ne vom asigura ca veti primi toate informatiile necesare astfel incat proiectul dumneavoastra sa se realizeze asa cum l-ati dorit.